Pamiętnik Puławski - Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa (Puławy) (IUNG, 2002)
Zawiera prace zgłoszone na VI Konferencję Naukową IUNG pt. "Produkcja roślinna w Polsce: Środowisko - Biologia - Technologia" Puławy, 3-5 czerwca 2002 r.
Red. nauk. Antoni Faber ; Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa.
Keywords: Rośliny; uprawa; technologia; Polska; Klimat; a plony; Agroklimatologia; Czasopisma rolnicze polskie